Agenda

zondag 18 aprilOnline

Het Onverwachte

Online schrijfmeditatie met een biografisch schrijfcoach.

Sta stil bij je leven en schrijf mee!

Zes biografisch schrijfcoaches bieden maandelijks op dezelfde dag een online schrijfmeditatie aan om je eigen leven met frisse ogen te bekijken. Na een meditatief moment verken je met korte schrijfopdrachten actuele thema’s en zo ontdek je waardevolle invalshoek- en voor jezelf. Dit alles zorgt voor meer rust en houvast.

April doet wat ie wil: het geeft aan dat we te maken kunnen krijgen met situaties die anders zijn dan wat we verwacht hadden. Dit is het thema van vandaag: we verkennen onverwachte momenten in je leven.

We beginnen met een korte kennismaking en een meditatie. Dan zijn er drie schrijfrondes met voorlezen en een afrondende opdracht. De precieze schrijfopdrachten hoor je op de dag zelf.

Wil je meedoen? Meld je via email aan bij een schrijfcoach. Let op: elke coach start op een andere tijd. Na de betaling ontvang je een link voor deelname.

En zoek alvast een fijne pen en mooi schrift!

Dorine Berkhout, 10.00-12.00 uur - dorineberkhout@hotmail.com

Brenda van Dam, 10.30–12.30 uur - info@levenslinguistiek.nl

Inge Ikink, 10.00–12.00 uur - iamikink@gmail.com

Gerdi Keeler, 10.30-12.30 uur - gerdikeeler@gmail.com

Justine Pardoen, 15.00–17.00 uur - justine@dedenkruimte.nl

Ellen Zaeyen, 10.30-12.30 uur - ellenzaeyen@gmail.com

zondag 18 april 10:00-12:00 uur

Online

06 2692 1535

uitgebreide informatie...

www.berkhoutbiografiek.nl

print dit item
donderdag 6 meiGroningen

Het geheim van het drieluik

Schrijfmiddag o.l.v. Robertine Romeny.

Het uitgangspunt van deze workshop autobiografisch schrijven is een gebeurtenis, ontmoeting, besluit of keerpunt in je levensloop waarover je meer wilt weten. Daarover maak je drie eenvoudige schetsen: je eigen drieluik. Naar aanleiding daarvan krijg je verschillende schrijfoefeningen.

Door de gebeurtenissen in beeld te brengen en die vervolgens biografisch te beschrijven, kun je je verhaal in een bredere context bekijken. Je stijgt er als het ware bovenuit en ziet onverwachte verbanden. Op deze manier ontwikkel je bewustzijn over (een deel van) je leven, een thema, een ontwikkeling of een keuze. Je werpt op een nieuwe manier licht op de situatie en op waar je nu staat. Misschien geeft het je een aanwijzing welke richting je moet inslaan.

De tekeningen maak je zelf ter plekke, dus niet vooraf. Je hebt geen tekentalent of tekenervaring nodig.

Deelnemers aan ‘Het geheim van het drieluik’ noemden het een verrassend proces. Sommigen vertelden dat ze een diep inzicht hadden gekregen.

Wij nemen de coronamaatregelen in acht.

Docent Robertine Romeny heeft een praktijk voor biografiek op het Hogeland in Groningen. Zij volgde de opleiding tot biografisch coach en de vervolgopleiding docent autobiografisch schrijven aan het Instituut voor Biografiek in Driebergen.

Praktisch

Kosten: naar draagkracht tussen € 17,50 en € 30,00

Aantal deelnemers: tussen 5 en 8 personen

donderdag 6 mei 14:00-17:00 uur

Het Poortershoes
Oosterweg 13, Groningen

06 2723 2357

robertineromeny.nl

print dit item

AntroVistade gezamenlijke antroposofische agenda

voeg uw bericht toe aan de gezamenlijke agenda…