Jolette Lievaart - wollen engelen

Kies een kaart en klik er op om verder te gaan.

Jolette Lievaart

Mijn kinderen gingen naar de Vrije school in de Bilt en mijn hart ging open bij het zien van de vilten popjes. Toen mijn man vrijeschoolleerkracht werd, heb ik jarenlang de seizoenstafel voor zijn klas verzorgd. Nog steeds heb ik een seizoenstafeltje in huis, ook al zijn mijn kinderen ondertussen volwassen. Het wolvilten had ik nog niet ontdekt, totdat ik het volgende meemaakte.

Een paar jaar geleden zag ik 's nachts twee grote ronde sferen in mijn kamer. Ze hadden de mooiste kleuren en voelden heel vertrouwd. Het ging in die tijd heel slecht met me en ik vroeg mijn dochter of zij zag wat de sferen betekenden. Zij vertelde me dat het twee engelen waren uit de 7de dimensie. Niet lang daarna kwam ik bij een therapeute. Bij binnenkomst vroeg ze me: "Weet je dat je twee beschermengelen bij je hebt?"

Op een vrijeschoolmarkt in Wageningen zag ik een boek over wollen engelen. Ik heb het boek niet gekocht, maar was zo geïnspireerd geraakt dat ik een tutorial heb opgezocht op YouTube. Mijn eerste engel werd geboren. Nadat ik iedereen die ik kende een engel had geschonken, besloot ik zelf op een markt te gaan staan. Wollensprookjes was een feit.

Men vroeg mij of ik ook workshops gaf. Ik begon workshops te geven en omdat ik ondertussen een opleiding had gedaan tot energetisch therapeut, besloot ik deze twee technieken te combineren. In mijn workshops nu, werk ik met geleide meditatie, waarin ik mensen in contact breng met hun eigen beschermengel. Deze energie verwerken ze vervolgens in hun eigen wollen engel, een prachtig proces. De engelen worden gemaakt op de antroposofische manier, zonder gezichtje, zodat iedereen zelf de expressie kan zien die op dat moment bij de stemming past.

Ook maak ik engelen op maat, waarbij ik me afstem op het hogere zelf van de ontvanger. Altijd weer bijzonder om te mogen doen.

Wil je meer weten over mijn Wollensprookjes of mijn praktijk, neem dan gerust een kijkje op mijn site.

 

© Jolette Lievaart / AntroVista