menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Een leven uit de twintigste eeuw 

Mijn strijd tussen de wereld en mijn zelf

Edy de Munck

munch

Enkele weken voor zijn overlijden op tweede pinksterdag 25 mei jl, verscheen in een beperkte oplage: Een leven uit de twintigste eeuw van Edy de Munck. Het zijn de door hem zelf opgetekende herinneringen aan een leven vol ontmoetingen, reizen, inzichten en bijzondere ervaringen, onopgesmukt en levendig verteld.
Van deze uitgave zijn enkele tientallen exemplaren bestemd voor de losse verkoop.

”Bij het ouder worden heb ik de behoefte mijn leven aan me te laten voorbijtrekken. Er hebben zich in mijn leven zoveel onwaarschijnlijke gebeurtenissen afgespeeld dat ik een poging wil doen het geheel te overzien.

Daarbij gaat het me niet om een droge opsomming van gebeurtenissen maar om een beeld te krijgen van mijn ontwikkeling; van de onbeheerste driftbul die ik in mijn jeugd was tot de wat rijpere persoonlijkheid die ik hopelijk nu ben. In het geheel van mijn ontwikkeling heeft mijn verhouding tot de dood een grote rol gespeeld, al vanaf mijn jonge jaren.

Ik orden het verhaal van mijn leven in aparte hoofdstukken, om de draad niet te verliezen. Aan het einde probeer ik het verhaal te besluiten door op zoek te gaan naar het waarom van de dingen.”

Paperback, met afbeeldingen, 141 pagina's

€ 15,00

9 juni 2015

Nearchus CV / Adventum


meer nieuwe boeken