menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Leren van je leven 

Kees Locher, Jos van der Brug, Vera G Klein

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat heb ik gewild? Wat ga ik doen? Waar ga ik naartoe?

Leren van je leven gaat over het leven met vragen. Door je leven te bevragen, creëer je de mogelijkheid om voortdurend nieuwe ontdekkingen te doen over jezelf en je omgeving.

Dit boek is een introductie in de biografiek, een term die komt van biografie, de beschrijving van het leven van een mens. Biografiek gaat over het zicht krijgen op het eigen leven en werkt als een pijler of anker. Door vragen te stellen aan het verleden komen levensthema’s, rode draden en ontwikkelingen in de levensloop aan het licht. Dit opent de blik naar de toekomst.

Leren van je leven is voor iedereen die wil weten waarom het ertoe doet het eigen leven te onderzoeken. Voor de mens die het leven ziet als ontwikkelingsweg. Die in gesprek is met zijn leven en zich afvraagt: hoe moet ik het doen? Voor iedereen die de behoefte heeft om te zien welke richting hij zelf geeft aan het leven. Die wil weten: hoe heb ik tot dusver in mijn leven gestuurd? Kortom, voor de mens die ontdekkingen wil doen over zichzelf en de wereld waarin wij leven.

‘Wat ons leven vormgeeft zijn de vragen die we ons stellen, weigeren te stellen of nooit aan denken om te stellen’. -Sam Keen, filosoof-

Uitgever: Instituut voor Biografiek

https://boeken.biografiek.nl/book/9789083182001-leren-van-je-leven.html

8 oktober 2021

ISBN: 9789083182001


meer nieuwe boeken