menu

Extra !

Apps, ecards en aardigheden

U vindt hier bijzondere extra’s, waaronder:

ecards

antroposofische letters

de planeetzegels

eeuwigdurende kalender

Paasdatum-berekeningen

 
Actueel

Nieuw uit Brugge 

De in Brugge woonachtige kunstenares / kunstzinnig therapeute Ank de Graaf stelde nieuwe, gloedvolle schilderijen beschikbaar voor de ecard-service van AntroVista.

U kunt ze bekijken en versturen in de online expositie:

klik hier voor de expo...

voeg een reactie toe...


Het jaar in lijnen 

De veelzijdige beeldend kunstenaar Lilian van der Stap stelde uit haar omvangrijke oeuvre een serie ecards samen met dynamische lijntekeningen voor 12 feestdagen uit de kring van het jaar.

In de online exposite kunt ze bewonderen en versturen als ecard.

Klik hier voor de online expo...

voeg een reactie toe...


Precies een jaar geleden begon de column van Kees Verhage met beschouwingen over de weekspreukenkalender van Rudolf Steiner. Iedere week kon u een nieuwe beschouwing lezen.

Natuur, uw moederlijke zijn,
Ik draag het in het wezen van mijn wil;
En de vuurmacht van mijn willen
Staalt in mij de drijfveer van de geest,
Opdat in mij het zelfgevoel mag groeien
Om mijzelf in mij te dragen.

Nu begint een nieuwe ronde; een mooie gelegenheid om in te stappen! De teksten zijn door Kees opnieuw bewerkt en zijn nu bovendien in boekvorm verkrijgbaar.

In de week, column van Kees Verhage

1 reactie, lezen/reageren...


Het kerstspel, nu al? 

Toegegeven, het is wat vroeg. Maar langzamerhand formeren zich al overal in het land spelersgroepen die straks het kerstspel gaan opvoeren. Om die een handje te helpen, hebben we in Tineke's DoeHoek alles bij elkaar gebracht wat daarbij van pas kan komen.

Behalve teksten en achtergrondinformatie over de spelen, vindt u er ook prachtige nieuwe arrangementen voor de begeleiding. Ze zijn gemaakt door de Groningse componist en musicus Wil van Eekeren.

Wil heeft bovendien de liederen zelf inge­zongen en op de piano begeleid. Daarmee wordt het heel eenvoudig om de muziek in te studeren. (U kunt de opnames natuurlijk ook gebruiken om alvast in de stemming te komen )

voeg een reactie toe...


Natuurwezens 

De inmiddels 90-jarige schilder en beeldhouwer Leo Klein leent zijn werken uit aan Vrije Scholen. Een schilderij wordt voor één jaar aan een leraar geschonken, daarna gaat het schilderij weer naar een andere klas.

Zijn werk verschijnt dit jaar bij AntroVista in vier series ecards. De derde serie heeft als thema Natuurwezens. Bij de online expo leest u ook hoe u de schilderijen kunt lenen.

Leo Klein - Natuurwezens, klik hier...

voeg een reactie toe...


Uw werk als ecard?

AntroVista is altijd op zoek naar antroposofisch geïnspireerde kunstenaars en ambachtslieden die hun werk als ecards onder de aandacht willen brengen.

Dat kan schilder- of tekenwerk zijn, maar bijvoorbeeld ook muziek, gedichten, (foto's van) plastieken, meubelontwerpen of architectuur.

meer informatie

Copyrights

De betrokken kunstenaars hebben hun werk kosteloos beschikbaar gesteld om te versturen als ecard.

Neem voor andere doeleinden eerst contact op met de kunstenaar.