menu

Informatie over het maken van ecards 

Servicepagina’s 

AntroVista nodigt antroposofisch geïnspireerde kunstenaars uit om hun werk op AntroVista te exposeren in de vorm van een serie elektronische ansichtkaarten.

Om van uw werk ecards te kunnen maken, hebben we kwalitatief goede digitale foto's nodig. Dat kunnen opnames zijn die met een digitale camera zijn gemaakt, maar eventueel ook gescande foto's. Als u zelf geen (goede) scans kunt maken, kunt u gewone foto's opsturen.

Digitale foto's moeten aan de volgende kenmerken voldoen:

  • Ze moeten wat groter zijn dan de uiteindelijke kaarten, omdat ze eerst nog moeten worden bewerkt. 900 bij 1200 pixels of groter is een goede maat.
  • Ze mogen niet met jpg-compressie kleiner gemaakt zijn, want dat geeft kwaliteitsverlies.
  • Bestandsformaten mogen zijn: tiff, psd, pdf of niet-gecomprimeerde jpg.

Als u twijfels heeft over de betekenis van het bovenstaande, kunt u eerst gewoon een proef sturen. Dan hoort u vanzelf of die bruikbaar is. Digitale foto's kunt u aanleveren als bijlage via e-mail. Als het heel grote bestanden zijn, kunt u ze ook versturen via een transfer-site zoals www.wetransfer.com, of op een usb-stick zetten en die per post opsturen.

Omdat de gebruikers iets te kiezen moeten hebben, is een aantal van minimaal 6 tot 12 stuks gewenst.

Informatie over uzelf

Bij de ecards kunt u informatie over uzelf en over uw werk plaatsen: een korte introductie, achtergrondinformatie, contactgegevens, enzovoort. Maak het niet al te lang, want anders lezen ze het niet.

De kosten

Het maken en het gebruik van de ecards is voor u gratis. Omdat de productie veel tijd en moeite kost, verwachten we als tegenprestatie dat u de kaarten mimimaal een jaar op AntroVista laat staan.

Eigen gebruik

Als u zelf een site heeft, mag u een speciale link opnemen waarmee de mensen ook vanaf uw eigen site kaarten kunnen versturen. Het ziet er dan zo uit alsof de kaarten deel uitmaken van uw eigen site.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de webbeheerder!

AntroVista
Wilfried Nauta
Sint Adelbertuslaan 13-s 1861
TK BERGEN NH