menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Dikkie, dikkie, duim! 

Hennie de Gans-Wiggermans

Een boek over het belang en het doen van handgebaar- en vingerspelletjes! Belangrijk voor de hersen-, taal-, reken-, zintuig-, motorische, muzikale en sociale ontwikkeling! Hoe je ze kunt doen en waar je op let bij het doen. Met acht speciale handgebarenspelen van prof. dr. Wilma Ellersiek

Vinger- en gebarenspelletjes kunnen we nooit genoeg hebben. Spelletjes met beweging geven kinderen en onszelf veel plezier. De aandacht die we hebben bij het doen ervan merken kinderen meteen en schenkt hen vertrouwen. Dit vertrouwen sterkt hun zelfvertrouwen en dat hebben ze hard nodig in een wereld met zoveel wisselende en soms heftige gebeurtenissen. Kleine kinderen zijn nog met hun fysieke ontwikkeling bezig en moeten daar de tijd en aandacht voor krijgen. Ze leggen in de eerste zeven jaar een basis voor het verdere leren en leven. Vooral het zingen, opzeggen en doen voor en met de kinderen is belangrijk. En wat is er leuker dan het zelf doen en merken hoe enthousiast kinderen er van worden.

Maar het is niet alleen leuk, er wordt door het spelen van deze spelletjes heel veel geleerd.

In deze uitgave vindt u 85 spelletjes, waaronder een aantal bijzondere spelen van Prof. Dr. Wilma Ellersiek en veel achtergronden over waarom en hoe ze gedaan kunnen worden.

Uitgave: DGNP, educatieve uitgaven

Prijs: € 20,-

Bestellen via www.henniedegans.nl

13 mei 2020


meer nieuwe boeken