menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Jaarkalender 100 jaar Antroposofische Gezondheidszorg 

Patiëntenvereniging Antroposana regio Eindhoven

Dit jaar staat in het teken van 100 jaar Antroposofische Gezondheidszorg. Vanuit de vraag van patiëntenvereniging Antroposana in de regio Eindhoven hebben we met een kalender creatie team daarom een bijzondere jaarkalender voor 2021 ontwikkeld. Met deze kalender willen we u de werkgebieden van de Antroposofische Gezondheidszorg met al haar zorgverleners in de regio Eindhoven voorstellen. De kalender is kunstzinnig vormgegeven, bevat een schat aan inhoudelijke achtergrondinformatie en is heel representatief.

Kijk voor een indruk van de kalender naar de preview van de kalender op https://antroposofie-eindhoven.nl/13-november-lancering-van-kalender-100-jaar-antroposofische-gezondheidszorg/.

Heeft u interesse in deze kalender en wilt u hem graag kopen voor uzelf of aan iemand cadeau doen? Dan kunt u terecht bij een van de genoemde verkooppunten op bijgesloten flyer.

Inmiddels hebben ook diverse andere regio’s kenbaar gemaakt belangstelling te hebben voor deze jaarkalender en wordt een format voorbereid met algemene inhoud die ook elders gebruikt kan worden. Alle rechten blijven voorbehouden aan het Kalender Creatieteam. Bij interesse om dit format in uw regio te gebruiken, kunt u Henk Verboom contacteren: henkwillemverboom@gmail.com

flyer.pdf

11 november 2020


meer nieuwe boeken