menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Op ontdekkingstocht door de mysteriedrama's van Rudolf Steiner 

De weg van Felix en Felicia Balde

Marc Nauwelaerts

Is het toeval dat de laatste twee vertolkers van de rol van Felix Balde in de Mysteriedrama’s van Rudolf Steiner, Marc Nauwelaerts en Rob Tuk op het lumineuze idee gekomen zijn om een boek over Felix Balde uit te geven? (Marc als schrijver en Rob als praktisch ondersteuner).

Het is een unieke uitgave en is nu het tweede boek van het Drempeltheater in de Nederlandse taal geworden. Het gaat over de kruidenzoeker én leraar van Rudolf Steiner: Felix Koguzki en zijn op hem geïnspireerde figuur van Felix Balde in de Mysteriedrama’s.

Om dit boek ook financieel te kunnen dragen, hebben we uw hulp nodig. Er zijn verschillende mogelijkheden:

U kunt ons uw vertrouwen schenken door een schenking of een lening voor de eerste 250 boeken die wij willen laten drukken. Elk bedrag is welkom.

Wanneer u vóór 18 maart a.s. één of meer boeken bestelt en betaalt, kost dit interessante en hoogst actuele boek slechts €15,- Na deze datum is de prijs €19,50. U kunt uw boek dan tijdens de voorstelling op 15 april in ontvangst nemen. En als u daar niet bij kunt zijn, sturen we het boek naar u op (met verzendkosten).

U kunt het totaalbedrag overmaken naar rekeningnummer:

NL33 TRIO 0784 9539 02 t.n.v. Drempeltheater De Lier, onder vermelding van: ‘Boek Felix en Felicia Balde’, het aantal boeken en/of de vermelding leen- of schenkgeld. Wij zien uw bijdragen (onder dankzegging) graag tegemoet!

14 maart 2018


meer nieuwe boeken