menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Slot Sofenstein 

Zomer

­Tijdschrift

Een bewaartijdschrift voor vrijeschoolkinderen tot ca 10 jaar: dit eerste, zomerse nummer staat in het teken van Sint Jan, van het vieren van het Offerfeest en van de zomer. De kleurige uitgave bevat verhalen, puzzels, recepten, ideeën voor zomerse activiteiten buiten, voor knutseldingen en meer.

Slot Sofenstein is het ambachtelijk gemaakte antwoord op alle snelle gooimaarweg-boekjes en hapsnap-filmpjes. Het allereerste sofische kindertijdschrift van Nederland. 'Ambachtelijk' klinkt misschien wat ouderwetsig belegen, maar voor ons betekent het dat we de tijd nemen om iets écht moois te maken.

In deze gehaaste tijd is dat bijna een statement, en zo voelt het ook wel een beetje. We werken met schrijvers, fotografen en illustratoren die hun vak verstaan. Hun liefde en kunde voor taal, beeld en tekeningen spat van elke pagina af. Dat vóel je. Dat voelt je kind.

Een tijdschrift voor dromers, doeners en denkers tussen de 4 en 12 jaar. Met liefde en aandacht gemaakt. Liefde voor elkaar en de wereld in al haar allemachtige diverse pracht. Voor de natuur en haar seizoenen.

€ 12.95

28 juni 2022

ISBN: 9772773062004


meer nieuwe boeken