menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Wegen van Wil 

Handboek voor een kunstzinnige omgang met karma en reïncarnatie

Jaak Hillen

In dit boek wordt beschreven hoe je de beeldende taal kan gebruiken om op een creatieve manier in diepere lagen van jezelf in te duiken en om die te transformeren. In een eerste gedeelte beschrijf ik mijn kunstenaars-visie op karma en reïncarnatie, evenals het proces om tot inzicht te komen.

Het tweede gedeelte handelt over de praktijk van vele in de loop der jaren gegeven workshops. Je vindt er veel foto's, observaties van kunstwerken en gevalbesprekingen.

Op het einde vind je een uitgebreide toolbox die zich niet beperkt tot de beeldende kunst alleen maar ook geïnspireerd wordt door tijdskunsten en door bestaande 'therapeutische technieken'.

Het boek is een must voor velen die met kunst en mensen werken. Het is ook geschreven voor diegenen die in pedagogische, in coaching en in genezende beroepen actief zijn, om hun praktijk te verruimen. En last but not least is het geschreven voor mensen die hun inzicht in karma en reïncarnatie willen verdiepen. Het is tevens een handleiding voor allen die zelf elementen van dit werk willen integreren in hun eigen praktijk.

Prijs: 29 euro + verzendingskosten. Voorintekenactie: wie het boek voor 10 november 2017 bestelt, betaalt slechts 25 euro, verzendingskosten inclusief

Bestellen via info@via-libra.be

30 oktober 2017

Via Libra


meer nieuwe boeken