menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Zaaikalender 2021 

Maria Thun, vertaald door Alma Huisken.

Ieder jaar geeft Uitgeverij Christofoor een nieuwe zaaikalender uit gebaseerd op de de aanwijzingen van Maria Thun. Voor 2021 staan er de optimale zaaidagen in, geschikte momenten om te snoeien, te spitten of te oogsten. Voor bijenhouders worden de gunstigste dagen genoemd voor de verzorging van hun volken. De duidelijke symbolen en de uitneembare poster voor op de werkplek zijn van jaar tot jaar een stabiele hulp voor boeren, tuinders, imkers en andere buitenmensen.

De zaaikalender heeft een compact en handzaam formaat en is qua inhoud tegelijkertijd zeer volledig. Een must voor wie biodynamisch wil landbouwen of tuinieren.

Dit jaar zijn er artikelen opgenomen over onder andere de relatie tussen bomen en planten, een stuk over de esdoorn en een verslag van de eerste onderzoeksjaren van Maria Thun.

De kalender is los te bestellen bij de boekhandel of op www.christofoor.nl. Christofoor biedt ook een abonneeservice aan zodat ieder jaar de nieuwe editie direct bij je op de deurmat valt.

Maria Thun (1922-2012) was een autoriteit op het gebied van de biologisch-dynamische landbouw. Matthias Thun is haar zoon en zet haar onderzoek voort. Het samenspel tussen sterrenbewegingen en groeiresultaten geeft belangrijke ontdekkingen, waar ieder jaar de kalender op wordt gebaseerd. Na haar overlijden zette haar familie haar werk voort. Inmiddels gebeurt dit door de derde generatie: Titia en Friedrich Thun.

72 blz. , gebonden, 1155 x 235mm, € 13,-

9 december 2020

ISBN: 9789060389218

Christofoor


meer nieuwe boeken