menu
Recente uitgaven

Nieuwe en nieuw vertaalde antroposofische boeken


Zichtlijnen 

Voor opvoeding en ouderschap

Edmond Schoorel en Ruth Keller

Voor iedere ouder/opvoeder die op zoek is naar ideeën over hoe je de opvoeding nog eens een draai kunt geven, wanneer je denkt dat het vastloopt.

De auteurs van dit boek hebben jaren ervaring en hielpen in hun loopbaan talloze kinderen en hun ouders. Allemaal mensen die het beste voor hebben met hun kind en toch verstrikt zijn geraakt in de uitdagingen van het ouderschap. De auteurs zijn onder de indruk geraakt, niet alleen van de veerkracht van kinderen, maar ook van het doorzettingsvermogen en de vindingrijkheid van ouders om er het beste van te maken.

Een praktisch en positief opvoedboek vol met voorbeelden en concrete handvatten voor iedere opvoeder. Afgewisseld met beschouwende teksten die de achtergrond vormen.

Leerkrachten, therapeuten en ouderbegeleiders zullen in dit boek veel kunnen herkennen, wat ze in de praktijk meemaken. Het kan ze helpen om de juiste attitude te vinden om mild en duidelijk met ouders om te gaan.

Dit boek onderscheidt zich van andere boeken over opvoeding, doordat het praktische adviezen en algemene gezichtspunten door elkaar weeft. Een buitengewoon nuttig naslagwerk voor heel gewone ouders.

€ 13.00

20 januari 2022

ISBN: 9789060389447

Christofoor


meer nieuwe boeken