menu

Steun AntroVista 

AntroVista is een stichting zonder winstoogmerk ter bevordering en ondersteuning van antroposofische initiatieven in Nederland en België.

www.antrovista.com en alle daarmee verbonden diensten (waaronder de gezamenlijke antroposofische agenda, de adressendatabase, spreuken, ecards, nieuwsrubriek en het prikbord) worden al sinds het begin in 2001 verzorgd door onbetaalde vrijwilligers.

Voor de vaste kosten die een website met zich meebrengt, zijn we aangewezen op inkomsten uit advertenties. Hiermee worden de lopende kosten echter niet volledig gedekt; aanvulling door donaties is zodoende nodig. Ook voor ontwikkeling van nieuwe diensten en voor de continuering van ons werk in de toekomst is financiële ondersteuning noodzakelijk.

U kunt ons werk steunen met een gift

Ook kleine bedragen zijn welkom! U kunt daarvoor via iDeal een bedrag naar ons overmaken:

schenk-per-ideal.html

U kunt ook een gift doen door te internetbankieren bij uw eigen bank:

IBAN: NL41 TRIO 0198 4381 17
t.n.v. Stichting AntroVista, Bergen NH
BIC: TRIONL2U

Vermeld a.u.b. bij uw overboeking dat het om een gift gaat.


ANBI

Uw gift is aftrekbaar voor de belasting

Stichting AntroVista is door de Belastingdienst aangemerkt als een 'Algemeen Nut Beogende Instelling' (ANBI). Donaties en giften van particulieren vallen daardoor onder de giftenaftrek voor de inkomstenbelasting en zijn vrijgesteld van schenkingsrecht.

RSIN: 818027319

Erfstellingen en legaten zijn vrijgesteld van successierecht. Schenkingen van bedrijven komen in aanmerking voor een giftenaftrek in het kader van de vennootschapsbelasting.

Stichting AntroVista
St. Adelbertuslaan 13s
1861 TK Bergen NH

Fiscaal Nr. NL8180.27.319.B01

Stichting AntroVista is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37133357