menu

Noviteiten-advertenties 

Adverteren bij AntroVista 

Gratis vermeldingen

Gewone vermeldingen in de adressengids, de agenda en het prikbord zijn kosteloos. U kunt ze zelf toevoegen via de betreffende afdelingen.

Betaald adverteren

Als u meer attentie nodig hebt, of als u een commercieel bericht wilt plaatsen bij het prikbord, kunt u een betaalde advertentie plaatsen.

Noviteiten-advertenties zijn bedoeld voor nieuwe producten en diensten die vanuit de antroposofie zijn ontwikkeld. Berichten dienen daarom een zekere nieuwswaarde te hebben.

Deze advertenties worden getoond in de meest-bekeken rubrieken van AntroVista: Home, Adressen, Prikbord en Verdieping en ook in onze pedagogische subsite Tineke's DoeHoek (www.doehoek.nl).

Als uw advertentie betrekking heeft op activiteiten die u organiseert, kan hij bovendien geplaatst worden bij de Agenda. Uw evenement komt daarmee optimaal onder de aandacht.

Tarieven

  • 1 maand € 45.00
  • 3 maanden € 125.00
  • 6 maanden € 240.00
  • Jaar € 460.00

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bij uw bericht kunnen afbeeldingen worden geplaatst. We kijken niet op een woord meer of minder, maar indien nodig wordt de tekst door ons geredigeerd.

Neem voor meer informatie en voor het plaatsen van een bericht contact op met de webmaster.

Beheer website AntroVista
Wilfried Nauta
Sint Adelbertuslaan 13-s
1861 TK Bergen NH

Contact graag per e-mail. U krijgt binnen een werkdag antwoord.

Let op: we plaatsen uitsluitend advertenties voor specifiek antroposofische diensten en producten, zie ook onder 'voorwaarden om vermeld te worden'.