menu

Privacy en het prikbord 

Stichting AntroVista 

AntroVista zorgt voor uw privacy

Op het elektronische prikbord van AntroVista kunt u kosteloos berichten plaatsen en reageren op berichten.

Om dat mogelijk te maken, hoeven we natuurlijk niet alles van u te weten. We proberen niet om uw voorkeuren vast te stellen. We maken geen profiel van u aan. We willen geen geld aan u verdienen, op geen enkele manier.

Als u gebruik maak van onze kosteloze service, wordt u geacht op de hoogte te zijn van het privacybeleid van Stichting AntroVista en daarmee in te stemmen. Hieronder vindt u informatie die speciaal voor het prikbord van belang is.

Eigen verantwoording

U bent uitdrukkelijk zelf verantwoordelijk voor de inhoud van berichten en reacties die u op ons prikbord plaatst. Content die niet in overeenstemming is met de policy van het prikbord, of die door ons herkend wordt als onwettig, kan echter door ons verwijderd worden.

Persoonsgegevens

Als u een bericht of een reactie op het elektronische prikbord plaatst, bent u verplicht een naam en e-mailadres op te geven. Dit e-mailadres moet geldig zijn, anders wordt uw bericht verwijderd.

Persoonsgegevens die u in of bij een prikbordbericht of -reactie plaatst, worden door ons uitsluitend gebruikt om met u te corresponderen over het betreffende bericht. Gebruikers van het prikbord kunnen ze gebruiken om met u in contact te komen.

Anti-spam

Uw e-mailadres wordt niet in leesbare vorm bij het bericht getoond, maar pas door aanklikken vrijgegeven, na controles die moeten waarborgen dat er geen misbruik plaatsvindt. Houd er rekening mee dat uitsluitend e-mailadressen in het daarvoor bedoelde invoervak worden beschermd tegen spam.

AntroVista verstuurt zelf helemaal geen nieuwsbrieven of reclames. Wij werken ook niet mee aan marketing van derden. Uw gegevens worden door ons niet doorgegeven of verkocht.

Afbeeldingen

Bij uw bericht kunt u tot drie afbeeldingen plaatsen. In deze afbeeldingen kunnen ook persoonsgegevens voorkomen, b.v. herkenbare personen. U bent daar als aanbieder van het prikbordbericht uitdrukkelijk zelf verantwoordelijk voor. Het publiceren van persoonsgegevens van derden zonder toestemming van de betrokkenen is wettelijk verboden.

Weergave op andere websites

Het elektronische prikbord van Stichting AntroVista wordt d.m.v. een iframe ook weergegeven op een aantal andere antroposofische sites.

Actuele lijst van andere websites die het prikbord tonen, klik hier...

Verwijderen van uw bericht

Na het plaatsen van een prikbordbericht of -reactie ontvangt u een link naar uw persoonlijke servicepagina op de site van AntroVista. Daarmee heeft u de mogelijkheid uw eigen berichten en reacties in te zien en desgewenst te verwijderen.

Bewaartermijn

Prikbordberichten en –reacties worden uiterlijk drie maanden bewaard en daarna automatisch verwijderd.

Meer over uw privacy bij AntroVista

Uw privacy bij AntroVista

Privacy en uw bericht in de agenda

Privacy en uw vermelding in de adressengids

Privacy en uw bericht op het prikbord

Het privacybeleid van AntroVista in details