menu

Privacy en de adressengids 

Stichting AntroVista 

AntroVista zorgt voor uw privacy

Via de adressengids van AntroVista kunt u uw antroposofische initiatief zichtbaar maken, zodat het altijd goed te vinden is.

Om dat mogelijk te maken, hoeven we natuurlijk niet alles van u te weten. We proberen niet om uw voorkeuren vast te stellen. We maken geen profiel van u aan. We willen geen geld aan u te verdienen, op geen enkele manier.

Als u gebruik maak van onze kosteloze service, wordt u geacht op de hoogte te zijn van het privacybeleid van Stichting AntroVista en daarmee in te stemmen. Hieronder vindt u informatie die speciaal voor de adressengids van belang is.

Eigen verantwoording

U bent uitdrukkelijk zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u in onze adressengids plaatst. Content die niet in overeenstemming is met de policy van Stichting AntroVista, of die door ons herkend wordt als onwettig, kan echter door ons geweigerd of verwijderd worden.

Uw persoonsgegevens

De persoonsgegevens die u aanbiedt voor vermelding in onze adressengids, worden uitsluitend voor dat doel gebruikt. De (bedrijfs)naam van uw initiatief, adresgegevens en e-mailadres zijn verplicht voor een vermelding, telefoonnummers en website zijn optioneel.

Voor overleg over de plaatsing van uw vermelding, moet u ook uw (privé)naam en e-mailadres opgeven. Deze contactgegevens worden niet gepubliceerd.

Anti-spam

Uw e-mailadres wordt niet in leesbare vorm bij uw vermelding getoond, maar pas door aanklikken vrijgegeven, na controles die moeten waarborgen dat er geen misbruik plaatsvindt.

AntroVista verstuurt zelf helemaal geen nieuwsbrieven of reclames. Wij werken ook niet mee aan marketing van derden. Uw gegevens worden niet doorgegeven of verkocht.

Afbeelding

Bij uw vermelding kunt u een afbeelding plaatsen, b.v. uw bedrijfslogo. Zo'n afbeelding zou echter ook persoonsgegevens kunnen bevatten, b.v. een foto van een herkenbare persoon. Het publiceren van dergelijke gegevens van derden zonder toestemming van de betrokkenen is wettelijk verboden.

Plaatsing van uw gegevens

Na het inzenden van het aanmeldingsformulier, worden uw gegevens binnen één werkdag gecontroleerd door een medewerker van Stichting AntroVista. Als uw gegevens voldoen aan de policy, worden ze daarna direct geplaatst. U ontvangt daarvan direct een bevestiging per e-mail, met daarin het overzicht van de geplaatste gegevens, en de rubriek(en) van de adressengids waarin uw initiatief vermeld is.

Wijzigen

Na plaatsing van uw gegevens of na wijziging daarvan, krijgt u toegang tot een beveiligde, persoonlijke servicepagina. U vindt daarop het overzicht van alle gegevens die wij van u hebben opgeslagen.

Op deze servicepagina kunt u zelf uw gegevens voor de adressengids aanpassen; verwerking van de wijzigingen vindt binnen één werkdag plaats, na controle door een medewerker van Stichting AntroVista. U ontvangt daarna direct een bevestiging per e-mail.

Verwijderen

Via uw servicepagina, per e-mail of via het foutmeldingsformulier kunt een verzoek indienen om uw vermelding te verwijderen uit de adressengids. Uw verzoek wordt binnen één werkdag gecontroleerd en verwerkt. U ontvangt daarna direct een bevestiging per e-mail.

Bewaartermijn

Stichting AntroVista verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens totdat u aangeeft niet langer gebruik te willen maken van onze diensten. Facturen met (persoons)gegevens worden op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen bewaard voor zolang de toepasselijke termijn loopt.

Meer over uw privacy bij AntroVista

Uw privacy bij AntroVista

Privacy en uw bericht in de agenda

Privacy en uw vermelding in de adressengids

Privacy en uw bericht op het prikbord

Het privacybeleid van AntroVista in details